Ayrancı Belediyesi`nin ilçedeki konut ve işyeri ihtiyacını karşılamak maksadıyla projelendirdiği Ötüken Yaşam Konutları`nda faaliyetine başlayan A101 şubesi sabah 09.00`dan akşam 21.00`a kadar hizmet verecek. Firmanın Ayrancı şubesinin açılışına Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Projenin kısa sürede tamamlanarak maksadına uygun hizmet vermeye başladığını söyleyen Başkan Büyükkarcı, ``Ötüken Yaşam Konutları ile hem ilçe sakinlerinin, hem de ilçede ikamet etme düşüncesinde olan hemşerilerimizin önemli bir ihtiyacını karşılanmış oldu. Toplamda 140 konut 14 işyerinden oluşan projenin 1. Etap çalışmaları tamamlandı. Proje içerisinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri olmak üzere ihtiyaca göre daireler ile değişik ölçülerde işyerleri yer alıyor. Kısa sürede tamamlanan projede daireleri önümüzdeki günlerde sahiplerine teslim edeceğiz. Proje bitme sürecine yaklaştığında gerek konut sakinlerinin gerekse bölge halkımızın ihtiyacından kaynaklı birçok firma ile görüşmeler yaparak ilçeye davet ettik.

Bu bağlamda Türkiye`de indirim mağazacılığı pazarında önemli bir yeri olan perakende marketler zinciri A101`in ilçemize şube açmasının önünü açtık. 914 ilçede şubesi bulunan A101?in bundan böyle Ayrancı ilçemizde de bir şubesi bulunuyor. İlçedeki vatandaşlarımızın yaşama dair ihtiyaç duyacakları her ürünü ilçede bulabilmeleri adına diğer dükkânlarımızın da kiraya verilmesi yönünde girişimlerimiz, görüşmelerimiz devam ediyor. İlerleyen günlerde hem konutları hem işyerleri dolan Ötüken Yaşam Konutları, gerek mahalleye gerekse ilçeye canlılık kazandıracaktır. Hayırlı olsun?? dedi.

Yapılan toplu duanın ardından Başkan Büyükkarcı ve firma yetkilileri tarafından kurdelesi kesilen şube hizmet vermeye başladı.