Açık cezaevine kurulan Tekstil atölyesinde hükümlülere yönelik, İŞKUR tarafından finanse edilen ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan Düz Dikiş Makinecisi kursu tamamlanmış olup başarılı olan 30 hükümlüye belgeleri törenle teslim edildi.

Belge teslim programına, Cumhuriyet Savcıları Ekrem Hocaoğlu, Metin Bilgili, Kurum Müdür Vekili Mücahit Feyzioğlu, İŞKUR İl Müdürü Kenan Ateş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt,  Şube Müdürleri, Kurum idarecileri ve çok sayıda hükümlü katıldı.

Kursu başarıyla tamamlayan hükümlülere belgeleri teslim edildikten sonra Açık Cezaevinde bulunan tekstil atölyesi ile Ahşap Teknolojisi Atölyesi gezilerek Hükümlülerin yapmış oldukları ürünler yerinde görüldü.

Cezaevi Savcısı Ekrem Hocaoğlu, katılımcı misafirlere Açık Cezaevinde bulunan atölyelerde elde edilen ürünler hakkında bilgi vererek, Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlülerin rehabilite edilmesi ve topluma yeniden kazandırılmasına yönelik yapılan eğitim iyileştirme faaliyetlerinde destek olan kurumlara teşekkür etti.

Hükümlülerin el emeği alın teri sonucu ortaya konulan ürünler misafirler tarafından büyük beğeni gördü.