Karaman'ın Başyayla İlçesinde kısıtlama döneminde Kaymakam Çelik Vefa Sosyal destek grupları ile brilikte 65 yaş üstü ve engelli vatandaşların ihtiyaçlarını giderdi.

Başyayla Kaymakamlığından yapılan açıklamada;


"VSDG ekipleri ile birlikte hane ziyaretleri gerçekleştiren kaymakamımız erzak ihtiyaçları ile birlikte vatandaşlarımızın sağlık durumlarını ve diğer ihtiyaçlarını sordu, köy ve mahalle muhtarlarından haneler hakkında bilgi aldı.

Kaymakamımız yapmış olduğu konuşmada “Vefa Sosyal Destek Grupları ile 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz.

 

Onların ihtiyaçlarının giderilmesi bizim bir görevimizdir. Vefa Sosyal Destek Grubumuz, belediyemiz ve muhtarlarımız ile koordineli bir şekilde elimizden geldiğince 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bilinmelidir ki, covid-19 aynı risklilikle devam etmektedir. Hastalık tehlikesinin hafiflediği veya geçtiği gibi düşüncelere kapılınmamalıdır.

Maske, temizlik ve sosyal mesafe hastalıktan korunmak için en önemli 3 yöntemdir.

Bir süre daha zorunlu olmadıkça mesafelerimizi koruyalım. Koronavirüsün öldürücü bir hastalık olduğunu bir an olsun aklımızdan çıkarmayalım’’ dedi.