Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü ebediyete intikalinin 81. Yıldönümü programı içerisinde Hükümet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına Ermenek Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığının çelenk koymasıyla başladı.

Saat 09:05 te Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından saat 09:30 da Ahmet Keleşoğlu Kültür merkezinde Mustafa Demirok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu programla devam edildi.

Günün anlam ve önemini anlatan konuşmaların ardından öğrencilerimiz tarafından şiirlerin okunması, slayt gösterileri, Gençliğin Ata?ya cevabı adlı oratoryo gösterisi ve son olarak öğretmenlerimiz tarafından Atatürk?ün en sevdiği türkülerin seslendirilmesiyle program son buldu.

Programa İlçe Kaymakamımız Batuhan Taşgın, Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, Garnizon Komutanımız J. Ütgm Mehmet Küçük, Belediye Başkanımız Atila Zorlu, İlçe Parti Başkanları, Daire Amirleri, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, öğrenci ve öğretmenlerle birlikte çok sayıda vatandaşlar katıldı.