Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgrucu yaptığı açıklamada sandıkta bir mesaj verildiğini ifade ederek, "Sandığın verdiği mesaj herkesin anlayacağı dilden ortaya çıktı ve Başyayla Halkı gereğini yaptı  ve Başyayla da demokrasi kazandı " dedi.

Yeniden Başyayla Belediye Başkanlığı`na seçilen Şerafettin Bulgrucu Ak Parti Başyayla İlçe Başkanı Ahmet İpek ve partililerle ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Belediye Başkanı Şerafettin Bulgrucu  sıkı bir kampanya dönemi geçirdiklerini belirterek, Ak Parti teşkilatlarına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Şerafettin Bulgrucu   bir demokrasi yarışını geride bıraktıklarını belirterek, "Kazanan demokrasi, kazanan Başyayla, kazanan Türkiye olmuştur  hayırlı olsun. Hizmet sevdamız bu farklı İlçede bulunmanın gururuyla bölgede hizmette yarışan bir Başyayla adına çalışmalarımız devam edecektir. Bu başarıyı elde etmemizi sağlayan halkımıza şimdiye kadar olduğu gibi budan sonrada Meclis üyesi arkadaşlarım ve ekibimle beraber hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.

 Başyayla halkı,   parti teşkilatına ve adaylığım konusunda Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan?a,  Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanınız sayın Lütfi Elvan? a Milletvekilimiz Sayın Mevlüt  Akgün?  il başkanımız  Sayın Kerim Dereli  İlçe Başkanımız Sayın Ahmet İpek ve partililere  teşekkür ediyorum" diye konuştu.


HİZMETİ ARDI ARKASI KESİLMEDEN SÜRDÜRECEĞİZ

Seçim sonuçlarının kendisine yeni bir sorumluluk yüklediğini söyleyen Bulgurcu Hizmetlerimizi ardı arkası kesilmeden sürdüreceğiz. Başyayla  bu dönem sonunda ilçenin  gelişmelerinden memnun olan bir ilçeyi statüsünü  yakalamış olacak,   Başyayla? yı bölgesinde örnek bir ilçe konumuna getireceklerini, Başyayla halkını Katılımcı şeffaf bir yönetim anlayışı ile halkı kucaklayan,  ?Merkezi yönetimden  verilen destekle  yerelden gelişme olur? anlayışı ile hizmetlerimizi sürdüreceğiz şeklinde konuştu. Sandığın bir mesaj verdiğini ifade eden Şerafettin Bulgurcu, şunları söyledi;

"Sandığın verdiği mesaj herkesin anlayacağı dilden ortaya çıktı. Bir mesajdı bu. Farklı  bir mesaj. Milletimiz Başyayla?ya gelen hizmetleri inkar etmedi, takdir etti kendi iradesine ipotek konmasın kabul etmedi. Sayın Başbakanımızın liderliğinin ne kadar haklı olduğunu ortaya koydu. Milletimize güvenmiştik. Bu seçim demokrasinin gelişmesinde yeni bir hamle olmasın diliyorum. Bu yarışta kazanan Başyayla oldu.

Bize bu günleri gösteren Yüce Rabbime şükrediyorum. Başyayla?nın birlik ve beraberliğini bozmasın diyorum. Seçim sürecinde benden fazla emek sarf eden hanım kardeşlerime, gençlerimize, teşkilat mensubu arkadaşlılarıma büyüklerime, sayın bakanım Lütfi  Elvan?a  Sayın milletvekilim  Mevlüt  Akgün  İl ve İlçe yönetimine, Meclis üyesi arkadaşlarıma tüm halkımıza teşekkür  eder  hayırlı olmasını diler saygılar sunarım.?