Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, ? Belediye olarak geleneksel hale getirerek kutladığımız Sarıveliler Geleneksel 10. Ulusal 2.Uluslararası Karacoğlan ve Yayla Şenliği?ni bu yıl 20-21 Temmuz 2018 Tarihleri olarak belirledik.

Her yıl olduğu gibi bu yılda görkemli bir şekilde gerçekleştirilecek olan şenlikte yöresel ürünlerin sergilenmesi ve tanıtımı, sünnet şöleni, animasyon ekibi ile Türk Halk Müziği Sanatçısı Ramazan Çelik, Sevgi Petek ile Ümmü Erbil?in sahne alacağı etkinlikler yapılacak. Bu vesile ile ülkemizin değişik illerinde bulunan vatandaşlarımız ile yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızı bir araya getirerek kaynaşmasını hedeflemekteyiz. Bu tür etkinliklerin örf adet ve geleneklerimizi gündemde tutarak güzel bir şekilde kutlamamızda, halkımızın da katılımı çok önemlidir.? Şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Hayri Samur, Belediye olarak İlçemiz Anıt Alanında düzenlediğimiz Sarıveliler Geleneksel Karacoğlan ve Yayla Şenliği?ne tüm halkımızı kutlamaya ve dayanışmaya beklediklerini ifade etti.