31 Mart Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Kazımkarabekir İlçesi Belediye Başkanlığını kazanan Recep Boyacıoğlu başkanlık makamına bugün oturdu.

Mazbatasını dün alan Başkan Boyacıoğlu bugün Karaman?da partili yöneticilerin de katılımıyla İlçe Belediye Başkanlığına giderek görevi devraldı. Boyacıoğlu daha sonra gün boyu tebrikleri kabul etti.

Larende.com olarak Başkan Boyacıoğlu?nu tebrik eder başarılar dileriz.

DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerine İlişkin Sonuçlarla Allah?ın İzni ve Siz Kıymetli Hemşehrilerimizin Takdirleriyle Bugün İtibariyle Göreve Başlamış Bulunuyoruz. 

Belediye Bir Temsil Makamıdır. Bizlerde Burada Siz Değerli Hemşehrilerimizi Temsil Etmekle Görevlendirildik. Şunu Bilmenizi İsterim ki Burada Ben Değil Biz Şuurunda Çalışacağımızdan Kimsenin Şüphesi Olmasın. Bu Makam Benim Değil Hepimizin. Herkese Eşit ve Adaletli Bir Yaklaşım Sergileyeceğiz. Bu Bilinçle Hareket Edip Bu Bilinçle Çalışmalarımızı Gerçekleştireceğiz. Sizler Bizlere Güvenip Bu Görevi Layık Gördünüz Bizlerde Sizlerin Güvenini Boşa Çıkarmayacağımıza Söz Veriyoruz. 

Bu Duygu ve Düşüncelerle Şahsıma ve Ekibime Paşa Yurdu Olan Güzel İlçemizde Bizlere Hizmet Etme Fırsatı Veren Tüm Vatandaşlarıma Saygı, Sevgi ve Şükranlarımı Sunar Hepinizi Allah?a Emanet Ederim. 

Recep BOYACIOĞLU 
Kazımkarabekir Belediye Başkanı