2017-2018 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi münasebetiyle Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesinde karne töreni gerçekleştirildi.  Törene İlçe Kaymakamı Ramazan POLAT, İlçe Belediye Başkanı Ali İhsan ALANLI, İlçe Jandarma Komutanı Murat GÜRSOY, İlçe Emniyet Amiri Bekir İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haşim TUNCA ile okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Halil İbrahim TÜNCER; 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılını tamamlamış bulunmaktayız. Bugün alınan karneler öğrencilerin sene boyunca okul yaşantılarında gösterdikleri performansın değerlendirilmesi olacaktır. Tatiller dinlenmeyi hak ettiğimiz dönemlerdir. Bütün bir dönemin yorgunluğunu tatillerde atmak en büyük hakkınızdır. Bu vesileyle tüm öğretmen arkadaşlarıma bir dönem boyunca fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum dedi.

Tören hakkında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Haşim TUNCA; ?2017-2018 Eğitim Öğretim yılını bugün yaptığımız törenle kapatacağız. Bugün öğrencilerimiz sene boyunca vermiş oldukları emeklerin karşılığı olan karneleri alacaklar. Bizler de bu heyecanı ve sevinci paylaşmak için buradayız. Tüm öğrencilerimize  iyi tatiller dilerken, bütün eğitim öğretim faaliyetlerimizde yanımızda olan Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza, daire amirlerimize, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür eder, başarı ve mutluluklar diler saygılar sunarım ? dedi.

Öğrencilerin şiirlerini okuması ve şarkıların seslendirilmesinin ardından tören sona erdi.