?Kop Okuyor? projesi kapsamında olan ?Kitap İle KOP Gel? projesinin yetkili kişisi olan Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu Okul Müdürü Mehmet Ali ALDEMİR ve KOP Koordinatörü Alper BİLGİÇ tarafından imzalandı. ?Kitap İle KOP Gel? projesi kapsamında Göktepe Beldesi ve civar köylerine okuma kültürünün artırılması ve sürdürülebilirliğinin  amacını taşımaktadır. 

KOP Programın amacı, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı?nın, KOP Bölgesi?nde yer alan illerde okuma kültürünü sürdürülebilir hale getirmek, öğrenciler başta olmak üzere vatandaşlarımızın okuma yazma alışkanlıklarını geliştirmektir.

Göktepe YBO bu proje kapsamında; okuma etinlikleri,gezici kütüphane ve köylelere kitap ulaştırmak gibi birçok etkinlik gerçekleştirecek.İmza törenine katılan Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Mehmet Ali ALDEMİR ile Müdür Yardımcısı Murat YILMAZ çok mutlu ve gururlu olduklarını, Sarıveliler?e bu projeyi kazandırarak kitap ulaşmayan köylere, kitaplar ulaştırarak buradaki insanlara okuma alışkanlığı kazandırmayı hedeflediklerini belirttiler.