Yarışma kızlar ve erkekler olmak üzere 2 ayrı kategoride yapılmış olup öğrencilerden Ahzap Suresi?nin 40-48. ayetlerinden oluşan Sevgili Peygamberimizi anlatan aşr-ı şerifi anlamı ile birlikte ezber olarak okumaları istendi.  Dört ay önce başlanan yarışmada önce kız ve erkek kategorilerinde önce sınıf birincileri seçilmiş olup , sınıf birincilerinin katıldığı okul finali ,  Araboğlu Camii İmam Hatibi İskender Kayhan , İmam-ı Azam Camii İmam Hatibi Mehmet Şimşek,  Siteler Camii İmam Hatibi Salim Kılıçarslan,  Hacı Yusuf Camii İmam Hatibi Fahrettin Kerim Mutlu ve Özüdoğru Camii müezzini kayyumu M. Akif Balcı dan oluşan jüri üyelerinin  önderliğinde gerçekleştirildi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Yarışmalarda kızlar kategorisinde birinciliği Nigargül Alim, ikinciliği Belkıs Kıs  ve üçüncülüğü Aleyna Özdemir adlı öğrenciler elde etti.

Erkekler kategorisinde ise birinciliği Davut Güngör,  ikinciliği Fatih Kopçal ve üçüncülüğü  Ömer Yıldız adlı öğrenciler elde etti.

Birincilere bisiklet,  ikincilere tablet bilgisayar ve üçüncülere de saat hediye edilecektir.

Dereceye giren öğrencilerin hediyeleri 19 Nisan 2016 tarihinde  Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonunda saat 20:30 da gerçekleştirilecek olan  Cahit Zarifoğlu  İmam Hatip Ortaokulu Kutlu Doğum Programında verilecek.