ATAK Gençlik ve Spor Kulübü, yarışma ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

Yarışmamız bu sene 1 Şubat 2021 Pazartesi sabah namazı ile başlayıp, 14 Şubat Pazar yatsı namazı ile sona erecek olup, kayıtlar devam etmektedir. Son kayıt tarihi 5 Şubat 2021 dir. Yarışmaya katılmak isteyenler, www.haydicocuklarcamiye.com web sayfasından kayıt yapabileceklerdir.

 

Mekân sınırlaması olmayan yarışmada başarılı olmak için, 14 gün boyunca namazların vakti içerisinde eda edilmesi yeterli olacaktır.

“Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklara namaz kılmayı sevdirmeyi amaçlayan projeye katılım için, yaş sınırı yoktur. Ancak hediye çekilişi 6-13 yaş arası kız ve erkek çocuklar için yapılacaktır.

Sabah namazına 10 puan, yatsı namazına 8 puan verilen yarışmada, öğle, ikindi ve akşam namazlarından ise 5’er puan kazanılmaktadır.

Projeye katılacak çocuklar namazlarını evde veya camide kılabileceği gibi tüm vakit namazlarını ebeveynleriyle birlikte cemaat ile veya bireysel olarak da kılabilecektir. Sadece bir yarışma olmayıp deneyimleme eksenli bir etkinlik olan Haydi Çocuklar Namaza projesi; iyi bir geleceğin, güzel ahlaklı ve iç huzura sahip kişiler yetiştirmekle olacağı inancıyla düzenlenmektedir.

Proje sonunda 375 ile 462 arası puan kazananlar içerisinden, Türkiye genelinde kura ile yapılan çekilişte 300 çocuğa sürpriz hediyeler verilecek olup, ayrıca Karaman İlinden çekilişle belirlenen 25 katılımcıya 100 TL ödül verilecektir.

Bu ödüllerin haricinde, ebeveynler ve büyüklerin kendileri tarafından da yarışmaya katılan çocuklara hediye verilerek, en büyük ödülün Allah’ın rızası olduğunun vurgulanması da özelikle tavsiye edilmektedir.

Öte yandan eş zamanlı gerçekleştirilecek “En İyi Seccade Yapımı” ve “En İyi Namaz Köşesi Yapımı” yarışmalarında başarılı olan 3’er çocuğa sürpriz hediyeler verilecektir.

Yarışma ilgili detaylı bilgi ve kayıt formu haydicocuklarcamiye.com adresinde yer almaktadır.

Yarışmaya katılım şekli:

Katılımcı velileri, 1 Şubat 2020-14 Şubat 2020 tarihleri arasında, her gün; velisi olduğu katılımcının kıldığı her namazdan sonra, o gün içerisinde www.haydicocuklarcamiye.com web sayfasından namaz puan cetveline kılınan namazı işleyeceklerdir.

Bilgi İçin: 0-543-236 82 11