KARAMAN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDEN ?BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM? KAMPANYASINA DESTEK

Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda ?Biz Bize Yeteriz Türkiyem? Kampanyasına destek verildi.

Karaman Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın; ?Covid 19 salgını sonrasında "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Kampanyası başlatan Cumhurbaşkanımız 7 Maaşını bağışlayarak kampanyanın startını verdi.

Başlatılan yardım kampanyasına Cumhurbaşkanımızdan sonra Bakanlar, Vekiller, Kamu Çalışanları, Özel Şirketler, İş Adamları, Ünlü İsimler ve birçok vatandaşımız bu çağrıya karşılık verdiler.

Bizde Karaman Organize Sanayi Bölgesi olarak yapılacak olan ilk yönetim kurulu toplantısında bir miktar belirleyerek bağışta bulunacağız.

Edindiğimiz bilgilere göre Kampanyaya 1.070.831.198 ? toplanırken, bağışa katılan vatandaşlarımız ise 40 milyon sms ilede destekte bulunmuştur.

Ülkemizin virüsle mücadelesi ekonomik ve sosyal olarak devam etmektedir.

`Evde Kal` sloganıyla virüsün yayılması engellenmeye çalışılırken biryandan da salgının ekonomi dünyasına olumsuz etkileri en aza indirilmeye çalışılıyor. Bu alanda verilen destekleri önemsiyoruz. Sanayi ve ekonomi çarkları tökezlerse milletçe olumsuz yansımalarını hep birlikte yaşayacağımızı biliyoruz. 

Personelimizin ve tüketicilerimizin her şeyden önemlidir.

Karamanlı Sanayiciler olarak Korona virüse karşı hat safhada önemler alarak bu çarkı döndürmeye devam ediyoruz. 

Firmam Anı Bisküvi adına 100 bin Türk Lirası bağışta bulunuyorum.? dedi.