İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye`nin en büyük 500 sanayi kuruluşu araştırma sonuçlarını her yıl kamuoyu ile paylaşıyor.

BİFA KALİTESİ EN DEĞERLİ 500 ARASINDA

BİFA Bifa Bisküvi Gıda San. ve Tic. A.Ş, kalitesini tüm dünya ile beraber Türkiye topraklarında da devam ettirmeyi sürdürüyor.

Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan ve ?Türkiye`nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu? arasına giren Karamanlı firmamız Bifa Bisküvi San. ve Gıda A.Ş.`yi tebrik eden Başkan Ali Kemal Boynukalın;

?Öncelikle bizlere her yıl bu gururu yaşatan Bifa Holding Yönetim Kuruluna teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ülkemizde 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasının kökleri, 1960`lı yıllara kadar uzanmaktadır. İlk kez 1968 yılında "100 Büyük Firma" olarak kamuoyuna açıklanmıştır. Her yıl bir önceki yıl verilerinin açıklandığı çalışmanın kapsamı 1978 yılında 300 kuruluşa, 1981 yılında ise 500 kuruluşa çıkarılmıştır.

"Türkiye`nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmaları Türkiye ekonomisine tutulan güçlü bir ayna niteliğindedir. Ve bugüne kadar akademik düzeyde birçok tez ve araştırmaya konu olmuştur.

?BİFA GURURUMUZDUR?

Gıda sanayimizde Karamanımızın ve ülkemizin köklü firmalarından biri olan Bifa Bisküvi ve San. A.Ş, istikrarlı yapısı, üretim disiplini ve yükselen ihracat verileriyle her daim Karaman?ımızın örnek bir firması olmuştur.

Bifa Holding?in Türkiye`nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında son yıllarda sürekli yer alması üretim, istihdam ve ticaret potansiyelinin istikrarlı bir şekilde yükselmesine sebep olmuştur.

Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim olarak, Karamanımız ve ülkemizin gururu olan BİFA Bisküvi ve San. A.Ş.`yi kutluyor ve tüm çalışanlarını da tebrik ediyoruz.

İlimizin ve ülkemizin kalkınmasında elini taşın altına koyan herkese saygıyla baktığımız gibi, Karamanımızda nice firmaların da önümüzde yıllarda bu listelerde yer almasını temenni ediyoruz.