Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, vatandaşlara; ?Dövizlerinizi bozdurun, ülkemize sahip çıkın? dedi.

Belediye Başkanı Samur, konu ile ilgili yaptığı açıklamada: ?Türkiye?nin her alanda gelişmesini ve yükselmesini engellemeye çalışan kirli eller, 15 Temmuz da teşebbüs ettikleri hain darbe girişiminin başarısızlığa uğraması karşısında adeta çılgına dönmüşlerdir. Aynı kirli eller ve içerideki işbirlikçileri şimdi de ekonomik bir darbe yapmanın peşine düşmüşlerdir. Özellikle döviz üzerinde oynadıkları oyunlarla istikrarlı bir şekilde büyüyen Türkiye ekonomisini çökertme planı yapmaktadırlar.

Kurtuluş Savaşında atalarımızın çarıklarını satarak savaştığını ,15 Temmuz?da da canlarını hiçe sayarak tankların, topların, silahların önüne kendisini atan bu millet, bu hain girişimler karşısında da gerekeni yapacaktır.

Yurt içinde ve yurt dışında bulunan tüm vatandaşlarımızı, geçtiğimiz hafta Sayın Cumhurbaşkanımızın da dile getirdiği, ?Dövizlerinizi bozdurun, yatırımlarınızı altına ve Türk Lirası?na yatırın? çağrısına destek olmaya davet ediyorum. İnşallah hep birlikte tek yürek, tek millet olarak bu oyunu da bozacağız. Çünkü Başka Türkiye Yok.

Sayın Cumhurbaşkanımız yalnız değildir. Her zaman yanındaydık, bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz.? dedi.