Konya Havaalanındaki aşırı sis nedeni ile uçuşların Ankara?ya yönlendirilmesi üzerine İlimize gecikmeli gelen TMVFL Ekibi, Tertip Komitesi tarafından karşılandı.

Dün kısa bir dinlenmenin ardından İl Özel İdaresi Çim Sahasında hocaları nezaretinde maça hazırlanan ekip, daha sonra Karaman lezzetlerinden oluşan bir akşam yemeği için Keskinler Etliekmekte ağırlandı. Yemek sonrası Sultan Künefede enerji depolayan sporcu kafilesi, İstasyon çay bahçesinde derbi maçını izleyerek Özel İdare misafirhanesinde istirahate çekildi.

Gecenin en önemli olaylarından birisi de Ünlü Antrenör Güvenç Kurtar?ın atalarının Karamanlı olduğunu söylemesi üzerine yapılan kısa bir araştırma sonucu, birkaç kuşak öncesi dedelerinin Kazım Karabekir İlçemizden olduğunun öğrenilmesi ve duygulu anların yaşanması idi.

Karaman?da olmaktan çok memnun oldukları gözlenen sporcu ve idareci kafilesinde, Rize, Artvin, İzmir, İstanbul gibi çok uzak bölgelerden bile gelen sporcular bulunuyor. Misafir takım maçtan sonra bir gün daha İlimizde kalarak İl kültür Müdürü Burhan Yemiş rehberliğinde tarihi ve turistik mekanları gezecek.

Antrenörleri Necati Yorgancılar nezaretinde antrenmanlarını ve taktik çalışmalarını yürüten Karaman Karması da maça iyi hazırlanmış durumda.

Bugün saat 13.30 da başlayacak maç Karamanlı futbolseverler için tam bir şölen olacak.

Tüm Karamanlı Futbolseverler bu şölene davet edildi.