Hiçbir sanayici ve yatırımcının düşük maliyetli finansman programlara hayır demeyeceğinin altını çizen Başkan Boynukalın, daha etkin yürütülecek ekonomik süreçte ?Yeter ki yatırımcıya he daim fırsat verilsin? temennisinde bulundu.

Ülkemizde olduğu gibi Karaman?dan dünyaya açılan ihracat hacminin gelişim ve büyümesinde stratejik ve üretim imkânı bulunmayan ürünler dışında ithalatın kolay olmaması gerektiğini hatırlatsan ve yerli üretim modellerinin dünya üzerindeki rekabet gücüne karşı yeni bir perde açtığına da işaret eden Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın, hükümetin yerlileştirmede sanayicileri desteklemesinin de önemli olduğuna dikkat çekti.

Başkan Boynukalın, Üretim kapasitesi ve buna paralel olarak istihdamın iyi ve etkin bir şekilde  değerlendirildiğinde ekonomide yepyeni ve kalıcı bir hikaye yazılacak bir döneme girilmesinin de kaçınılmaz olduğunu savundu.

Bu yılın ikinci yarısının da ekonomik alanda önemli kazanımları arzuladıklarını dile getiren Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın;

?Yeter ki hükümeti desteğini, yatırımcımız da geleceğe dönük umudunu yitirmesin. Gıda üretimi başta olmak üzere üretimi ile ülke ekonomisinde örnek bir sanayi olan bölgemiz, her alanda daha etkin şekilde üretmenin gündemde olacağı bir döneme kucak açtığı gibi tarihi fırsatlara da şahit olmayı hep gözleyecektir.?dedi.